onsdag, maj 16, 2007

Deras loveparty.

Igår var jag och Chris på Loveparty. Det var elever från särskolan som hade satt ihop en musikshow utan dess like, däribland elever som Chris har i idrott. Showen drog igång med Zlatan-låten och följdes sedan av låtar som Det gör ont, den klassiska Grease-låten, Jag måste kyssa dig och The worrying kind samt många fler. Showen toppades av mycket fyrverkerier, eld och konfetti. Helt enkelt en kanonshow!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad skoj!! Sånt brukar va asbra ju! Haha..så himla sköna människor oftast..inte rädda för nåt! PUSS!

Här står jag sa...

Låter som en riktigt god show. Självdistans och självförtroende är de bästa ingredienserna för en riktigt bra föreställning! Och bra låtar valde de också. Läckert!

I sommar var det länge planerat att jag skulle åka till USA i ca 6 veckor. Men i sista minuten innan bokningen var gjord bestämde sig min reskompis att ändra både längd och destinationer. Jag tryckte ner bromspedalen och stod plötsligt utan stora planer. Fast småplaner finns fortfarande: Flytta hem till Sverige och vidare till Lund, Göteborg eller Stockholm för min Master, hjälpa päronen flytta, volontära på Pride och att hinna med att träna inför min Halvklassiker. Puh..det blir jobbigt. Du då?