onsdag, juni 06, 2007

Våran nationaldag.

Veckan har bjudit på ett stålande väder vilket gjorde att nationaldagen kunde firas i solsken och näst intill 30 grader. Nu var jag och Chris inte fullt så entusiastiska att vi sprang runt och viftade med svenska flaggan utan vi firade på det lilla lugna viset. Vi packade för picknick i parken och blev liggandes där i flera timmar. dock blev själva picknickmaten rätt skral då vi beslutade att äta hemma när vi väl kom hem. Men lite frukt och mycket vatten fick vi med oss. Parken var helt smockfull men vi lyckades hitt en liten solplätt att lägga filten på till slut.
Väl hemma lagade vi god pastasallad och inväntade fotbollsmatchen mellan Sverige och Island. Det visade sig bli en riktig målfest! Efteråt tittade vi på senaste Beck-filmen men då vi saknade texten och mycket av filmen var på tyska missade vi en del handling. Men det gjorde inte så himla mycket. Sen var vårat "firande" över och sängen väntade.

Nu är det inte många dagar kvar tills vi ska till Gotland. Den 16 juni bär det iväg och jag längtar så himla mycket! Men innan dess ska en 90-årsfest avverkas i Stockholm i helgen.

Inga kommentarer: